Over Ons

WIJ ZIJN GROUPCARD

Wij verlenen al ruim tien jaar ondersteuning aan (sport)verenigingen en instanties op het gebied van loyalty, sponsoring en communicatie. Wij zijn dan ook in heel Nederland actief vanuit onze visie die via uitgebreide loyaltyprogramma’s partijen met elkaar verbindt. Middel? Onze befaamde win-win-win situatie. Denk hierbij aan inkomsten genereren, waardering, en leden- en klantenbinding.

Een enthousiast en gedreven team verzorgt de technische implementatie van de loyaltyprogramma’s, de marketing en communicatie en bouw en onderhoud van de websites. Ook leggen wij de verbinding met lokale en landelijke partners en zorgen voor een resultaatgericht en meetbaar samenwerkingsverband tussen alle partijen. Deze vorm van dienstverlening passen wij toe bij (sport)verenigingen, topsporters (Fanfunding), stichtingen, gemeentes, sportbedrijven, mantelzorgers, studenten en goede doelen.

Het Team

 

       

John Keunen
CEO

Lorraine Schouten
Marketing Manager
Tijmen Vinke
Manager Operations
Pepijn van Antwerpen
sr. Brand Manager
Wai Wong 
Office administrator

 

 
     

Charles Matla
Account beheer

Marjolijn de Vries
Designer
Dennis Weij 
Marketing medewerker
Fréderike Keunen 
Office medewerker
Lisanne Peetoom
Office medewerker

 

     
   

 Jij?
Bekijk onze vacatures

 

DE VERBINDENDE FACTOR

De verbindende factor vindt haar oorsprong in ons dna. Wij geloven in de kracht van samenwerken, de kracht van de directe omgeving en de verbinding die men voelt bij de plaats die men thuis noemt. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij lokale winkeliers en instanties bij elkaar met loyaliteitsprogramma’s die meer zijn dan een ‘quick win’. Nee, wij gaan voor een substantiële verandering in de manier van denken, manier van beleven van het product. Wij noemen het de win-win-win situatie, omdat naast jouw doelgroep ook jouw bedrijf/instantie én de lokale ondernemers de vruchten plukken van onze initiatieven. Onze verbindende factor is dus jouw succesformule!

CONTACT

GROUPCARD BV
Witteweg 4b
1431 GZ Aalsmeer

088 - 538 70 88
info@Groupcard.nl