Nieuws

Wethouder overhandigt eerste Mantelzorgpas Capelle

Op 19 april 2017 jl. heeft Capelse wethouder Josien van Cappelle persoonlijk de eerste vijf Mantelzorgpassen uitgereikt. De feestelijke bijeenkomst in het Isala Theater werd bezocht door een dertigtal genodigden, waaronder vijf mantelzorgers. Tijdens de uitreiking van de Mantelzorgpassen benadrukte de wethouder het belang van de mantelzorger in de maatschappij en de zaken waar zij tegenaanlopen. Met de waarderingspas wil de gemeente de lokale mantelzorger een steuntje in de rug geven.

De Mantelzorgpas Capelle is geïnitieerd door de gemeente in samenwerking met Stichting Welzijn Capelle en lokale winkeliers en maatschappelijke en culturele partners. GROUPCARD BV verzorgt de administratieve en financiële afhandeling van het project en levert daarnaast ondersteuning op het gebied van marketingcommunicatie.

Ook gemeente De Ronde Venen lanceert lokale waarderingspas

‘Het is zwaar, maar ik doe het met liefde.’ Aan het woord is Nettie van Beek, één van de mantelzorgers die donderdag 10 november uit handen van wethouder Anco Goldhoorn De Ronde Venen Pas ontving als waardering voor haar mantelzorgtaken. Nettie van Beek was één van de drie lokale mantelzorgers die waren uitgenodigd om bij de lancering van De Ronde Venen Pas te zijn. Bij partner (van De Ronde Venen Pas) Boutique des Fleurs gaf wethouder Goldhoorn een toespraak voor de aanwezige pers en genodigden over de keuze voor het waarderingsplatform voor mantelzorgers van GROUPCARD BV. Het is de planning dat in 2017, naast mantelzorgers, ook andere inwoners gewaardeerd gaan worden via De Ronde Venen Pas.

Steenbergen lanceert ‘Samen in Steenbergen’ op ‘Dag van de Mantelzorg’

 

Wethouder Cor van Geel maakt op de Dag van de Mantelzorg bekend dat de gemeente Steenbergen vanaf half december mantelzorgers waardeert via ‘Samen in Steenbergen’. Naast een online platform krijgen mantelzorgers de beschikking over een fysieke pas waar de gemeente € 50,- op heeft gezet. Hiermee kunnen de pashouders met voordeel shoppen bij de aangesloten lokale partners. In 2017 wordt verkend welke mogelijkheden nog meer toegepast gaan worden en welke andere doelgroepen in de samenleving via de pas een steuntje in de rug krijgen.

Mantelzorg…indeventer! aanwezig bij de vierde editie van Deventer Wereldstad

Zondag 6 november was Mantelzorg…indeventer! aanwezig bij de vierde editie van Deventer Wereldstad in de Deventer Schouwburg. GROUPCARD heeft samen met gemeente Deventer en Steunpunt Carinova een stand verzorgd op de wereldmarkt waar mantelzorgers informatie konden krijgen over ondersteuning en waardering met de Mantelzorgpas. Er waren op de stand informatiefolders aanwezig en er werd een instructiefilm over de Mantelzorgpas getoond. Nieuwe mantelzorgers konden ter plekke hun waarderingspas aanvragen. Gedurende deze middag hebben de bezoekers daarnaast mogen genieten van internationale muziek, workshops, een dansvoorstelling en lekkere hapjes. Het was ook deze keer een succesvolle editie. 

SCA Zomerspecial 2016!

Amstelveen, 28 juli 2016

De SCA Zomerspecial 2016 is uit! Stilzitten zit er deze zomer niet meer bij voor de jeugd in Amstelveen! Met tal van sport- en cultuuractiviteiten is er genoeg te doen en voor ieder wat wils! Samen met de verschillende aanbieders is er een breed programma opgesteld dat ook na de zomervakantie toffe uitdagingen blijft bieden voor de jeugd!

Sport & Cultuur Amstelveen aanwezig op de verenigingsmarkt

Amstelveen, 7 juli 2016

Afgelopen zaterdag 2 juli was GROUPCARD voor Sport & Cultuur Amstelveen aanwezig op de sport- en gezondheidsmarkt in Amstelveen. De sport- en gezondheidsmarkt in Amstelveen was een groot succes met wel meer dan 2.500 bezoekers! Bij SCA kregen kinderen een mooie SCA ballon terwijl de ouders werden geïnformeerd over de SCA Zomerspecial.

Mantelzorg Campagne bewijst zijn waarde!

Aalsmeer, 12 mei 2016

De eerste aanvragen van gemeenten komen binnen en er zijn zelfs al gemeenten die actief zijn met ons Mantelzorgwaarderingsplatform. Geïnteresseerde gemeenten kunnen eenvoudig een informatiepakket aanvragen via onderstaande site. 

Het platform van de Mantelzorgpas biedt gemeenten de totaaloplossing om mantelzorgers te vinden en te waarderen. 

Het GROUPCARD team heeft afgelopen maanden met liefde en zorg de Mantelzorg Campagne opgestart en is zeer tevreden met de eerste behaalde resultaten!

Meer info:
www.vanwaardevoorelkaar.nl 

Uitreiking Mantelzorgpas Krimpenerwaard

Bergambacht, 15 april 2016

De eerste waarderingspassen van de gemeente Krimpenerwaard zijn uitgereikt door wethouder Lavinja Sleeuwenhoek. Het platform van de Mantelzorgpas Krimpenerwaard biedt ook deze gemeente de mogelijkheid om echt iets extra’s te bieden voor haar mantelzorgers.

De uitreiking vond plaats in eetcafé ’t Centrum in Bergambacht waarbij drie dames de Mantelzorgpas hartelijk in ontvangst namen.

Het GROUPCARD team heeft afgelopen maanden met liefde en zorg het platform voor Krimpenerwaard opgebouwd; o.a. de website, het ontwerp van de pas en het aansluiten van de partners in de regio. De uitreiking was de aftrap van een mooie samenwerking.

Meer info: samenindekrimpenerwaardpas.nl

Kick-off BSV Europarei

Uithoorn, 14 april 2016

Vandaag 15 april starten we met weer een nieuw en ontzettend sportief project. BuurtSportVereniging Europarei Uithoorn gaat op 25 april ive met haar eigen ledenpas. Met het platform achter de pas kunnen deelnemers van alle leeftijden snel, eenvoudig en laagdrempelig deelnemen aan tal van sportieve activiteiten. Zo is er o.a. tennis, kickboksen, Zumba, Kung Fu en Yoga Er is dus een gevarieerd aanbod waarvan je gebruik kunt maken en de inschrijving start vandaag al. 

Meer info: klik hier

Start Mantelzorg Campagne

Aalsmeer, 11 april 2016

Op 7 april jl. hebben wij de Mantelzorg Campagne “Van Waarde voor Elkaar” in samenwerking met Mezzo gelanceerd. Via deze campagne willen wij gemeenten attenderen op het waarderingsplatform voor mantelzorgers. Gemeenten als Deventer, Hellevoetsluis, Noordwijk, Westvoorne, Brielle en Krimpenerwaard gingen u al voor en maken middels het waarderingsplatform gebruik van de totaaloplossing.

Meer info: vanwaardevoorelkaar.nl 

GROUPCARD is verhuisd

Aalsmeer, 7 april 2016

GROUPCARD BV is gisteren met het hele team verhuisd. Na jaren gebruik gemaakt te hebben van het pand en de gastvrijheid van Fiqas Aalsmeer gaan we op onze eigen benen staan. Daarom verwelkomen wij je vanaf vandaag graag op ons nieuwe adres:

Witteweg 4b
1431 GZ Aalsmeer

Achter de schermen bij Sport en Cultuur Amstelveen

Amstelveen, 6 april 2016

Onze collega’s Lisanne, Wesley en Jeffrey vertellen hoe het er achter de schermen bij Sport & Cultuur Amstelveen aan toe gaat, wat hen bezighoud en vooral waarom ze SCA zo leuk vinden! Wil je het hele interview lezen? Lees het hier. 

 

Eerste overwinning Oranje dames waterpolo op het OKT is een feit!

Gouda, 22 maart 2016

Als faciliterend partner van de OKT Gouda Fancard zijn wij trots op onze oranje waterpolo dames. Zij hebben hun eerste overwinning op het Olympisch Kwalificatie Toernooi te pakken! Gisteren wonnen de leeuwinnen met 14-5 van Frankrijk. Vanavond spelen de dames tegen de Russinnen en bij een overwinning is plaatsing voor de Olympische Spelen weer en stap dichterbij! Meer info over onze bijdrage op www.OKTGouda.nl 

Nieuwe site van Sport & Cultuur Amstelveen is live

Amstelveen, 8 maart 2016

Op dinsdag 8 maart is de nieuwe site van Sport en Cultuur Amstelveen live gegaan. Met een mooi filmpje op de verschillende social media is de site gepromoot. Klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken. 

Sport & Cultuur Amstelveen maakt het voor de jeugd mogelijk dat zij met een laagdrempelige prijs bij verschillende sportaanbieders kunnen sporten. Meer weten? kijk dan op www.sportencultuuramstelveen.nl 

De eerste Mantelzorgpas Voorne is uitgereikt

Rockanje, 29 februari 2016

Op maandag 29 februari hebben de wethouders Wilbert Borgonjen (Brielle), Hans van der Velde (Hellevoetsluis) en Paméla Blok-van Werkhoven (Westvoorne) de eerste Mantelzorgpas Voorne uitgereikt aan mantelzorgers uit de drie gemeenten.

De Mantelzorgpas Voorne is een blijk van waardering voor de mantelzorgers uit de 3 gemeenten. Met de Mantelzorgpas Voorne kunnen de mantelzorgers bij lokale ondernemers terecht om hun mantelzorgcompliment naar eigen interesse te verzilveren.

Uitrol Fancard Olympisch Kwalificatie Toernooi Gouda een feit!

Gouda, 24 februari 2016

Het olympische kwalificatietoernooi voor de waterpolosters wordt in 2016 in Gouda gehouden. Oranje kan zich voor eigen publiek in het Groenhovenbad plaatsen voor de Olympische Spelen in Rio in 2016.

Alle bezoekers van het OKT krijgen bij de aanschaf van hun ticket een eigen persoonlijke OKT Gouda Fancard. De eerste Fancards zijn afgelopen week op de deurmat gevallen. De OKT Gouda Fancard is de kaart voor de bewuste shopper en sportliefhebber. Als fan van het OKT word je op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes over het toernooi. En met de OKT Gouda Fancard kun je je ticket terugverdienen.

Met de OKT Gouda Fancard ontvangen bezoekers van het OKT voordeel bij lokale Goudse ondernemers, landelijke partners en online shops. Dit initiatief is een samenwerking tussen de KNZB, het OKT en GROUPCARD en de eerste keer dat een evenement op deze wijze haar fans activeert voorafgaand aan het toernooi.

Gemeente Deventer positief over Mantelzorgpas

Deventer, 5 februari 2016

Eind 2015 lanceerde de gemeente Deventer, in samenwerking met GROUPCARD, de Mantelzorgpas Deventer.Binnenlands Bestuur, het onafhankelijk platform voor de hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders bij de overheid, ging in gesprek met Pelle Oosting, de voormalig programmamanager Mantelzorgpas Deventer. In dit artikel omschrijft Oosting de voortgang van het nieuwe mantelzorgcompliment, de kracht van lokaal voordeel en groei die de waarderingspas tegemoet gaat. Lees het gehele artikel op binnenlandsbestuur.nl

Muzikale introductie Sport & Cultuurkaart op Amstelveen College

Amstelveen, 27 november 2015

Op het Amstelveen College was afgelopen vrijdag de aula tijdens de grote pauze de place-to-be. De ruimte werd dit keer niet gevuld met door hoofdtelefoons en oortjes geïsoleerde tieners of in smartphones verzonken blikken… nee, alle aandacht was nu gericht op een medeleerling. Een beginnend dj, die voor de volle zaal een set van 20 minuten mocht draaien op het daar aanwezige podium ter ere van de lancering van de Sport & Cultuurkaart.

Het Amstelveen College is de eerste middelbare school waar de Sport & Cultuurkaart voor scholieren tussen 13-18 jaar is uitgereikt. Al eerder is deze uitgereikt aan alle basisscholieren in Amstelveen. Met de Sport & Cultuurkaart kunnen jongeren meedoen aan meer dan 35 verschillende activiteiten op het gebied van Sport & Cultuur. En niet omdat het moet, maar omdat het kan. Met de Sport & Cultuurkaart bepalen de tieners namelijk zelf met wie en wanneer ze aan een activiteit meedoen. Of ze de kaart slechts één keer per week of het liefst elke dag willen gebruiken, het kan, de Sport & Cultuurkaart staat voor vrijheid, voor ontdekken waar jouw passie ligt en daar staat geen rem op.

Ook de schrijvende pers en RTV Amstelveen waren afgekomen op het event in de bekende school. Begin december wordt de Sport & Cultuurkaart ook uitgedeeld op andere middelbare scholen in Amstelveen. De Sport & Cultuurkaart is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen in samenwerking met GROUPCARD BV. Meer weten over de Sport & Cultuurkaart? Kijk dan op: sportencultuuramstelveen.nl

Mantelzorgpas Deventer zet mantelzorgers in het zonnetje

Deventer, 10 november 2015

Dinsdag 10 november stond in het teken van de Dag van de Mantelzorg 2015. In Deventer werden de mantelzorgers extra in het zonnetje gezet door de lancering van de Mantelzorgpas Deventer. Wethouder Jan Jaap Kolkman (PVDA) reikte in de overvolle zaal van ‘De Fermerie’ de eerste Mantelzorgpas Deventer uit.

Na de succesvolle introductie van de Mantelzorgpas in Noordwijk, is Deventer de tweede gemeente die in korte tijd de waarderingspas voor mantelzorgers omarmd. Ook voor Deventer is er binnen GROUPCARD hard gewerkt om voor Deventer mantelzorgers een waarderingspakket op maat te ontwikkelen.

Dankzij de Mantelzorgpas genieten mantelzorgers uit de Hanzestad nu ook van speciale kortingen bij zowel lokale als landelijke aanbieders. GROUPCARD is trots op de samenwerking met Deventer en Noordwijk en vertrouwt erop dat het snel met witte rook kan komen voor de Mantelzorgpas in andere gemeentes.

Foto: Jan Jaap Kolkman (PVDA) reikt eerste Mantelzorgpas uit aan de heer R. Machiels (Deventer mantelzorger).
Fotograaf: Ronald Hissink.

Uitreiking Mantelzorgpas Noordwijk

Noordwijk, 30 oktober 2015

De eerste Mantelzorgpas is gisteren uitgereikt in Noordwijk. Wethouder Marie José Fles had de eer om tijdens de georganiseerde perspresentatie de eerste Mantelzorgpas te overhandigen.

Afgelopen tijd is er binnen GROUPCARD keihard gewerkt om dit eerste mantelzorgproject neer te zetten. Een project om samen met de gemeentes een betaal- en kortingspas te ontwikkelen om mantelzorgers extra te waarderen.
We zijn trots op dit resultaat en de volgende gemeentes dienen zich alweer aan. Lees meer

Weet jij waar de Clubcard geldig is?

Aalsmeer, 3 augustus 2015

GROUPCARD is vanaf heden ook goed zichtbaar in de winkels. Alle aangesloten partners hebben balie displays en raamstickers ontvangen waarop duidelijk staat dat je met je Clubcard daar terecht kunt.

Kom je winkelen bij een aangesloten partner en zie je de Clubcard balie display of raamsticker, dan weet jij dat je hier je Clubcard kan laten zien.

GROUPCARD nu ook in de AppStore!

Aalsmeer, 28 juli 2015

Voor onze deelnemende verenigingen hebben we een aantal Apps ontwikkeld. Nu in de Appstore; SportArnhem en Sport & Cultuurkaart.

Met behulp van de Apps kunnen aangesloten verenigingen snel en eenvoudig deelnemers registreren van (sport)activiteiten. De registratie verloopt door het scannen van de Clubcard of de kaartnummer handmatig in te voeren. Waarna de gebruiker ook een duidelijk overzicht heeft van de registraties.

DE VERBINDENDE FACTOR

De verbindende factor vindt haar oorsprong in ons dna. Wij geloven in de kracht van samenwerken, de kracht van de directe omgeving en de verbinding die men voelt bij de plaats die men thuis noemt. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij lokale winkeliers en instanties bij elkaar met loyaliteitsprogramma’s die meer zijn dan een ‘quick win’. Nee, wij gaan voor een substantiële verandering in de manier van denken, manier van beleven van het product. Wij noemen het de win-win-win situatie, omdat naast jouw doelgroep ook jouw bedrijf/instantie én de lokale ondernemers de vruchten plukken van onze initiatieven. Onze verbindende factor is dus jouw succesformule!

CONTACT

GROUPCARD BV
Witteweg 4b
1431 GZ Aalsmeer

088 - 538 70 88
info@Groupcard.nl