Inloggen mijn SV Advendo ClubCard

Clubliefde

De SV Advendo Clubcard, dé kaart voor de bewuste shopper en de sportliefhebber!

De SV Advendo Clubcard wordt voor ons mogelijk gemaakt door de GROUPCARD BV. Zij zetten zich in voor sportverenigingen door het gehele land en dragen elke club, vereniging en sport een warm hart toe. Met meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van verenigingen is dit een uitermate geschikte partij om voor ons een Clubcard te verzorgen. Zodoende hebben wij nu onze eigen Clubcard, de kaart waarmee het mogelijk wordt dat jij als SV Advendo lid met korting je boodschappen kan doen en tegelijkertijd de vereniging extra steunt! Omdat we met een landelijke partij samenwerken, is jouw SV Advendo Clubcard geldig door het hele land. Hier kun je alle winkels in Breda vinden en hier kun je alle winkels in andere plaatsen vinden.

Je winkelt goedkoper en SV Advendo heeft extra inkomsten, jij sport weer met nieuwer, luxer, beter en meer materiaal. Of wellicht organiseren wij een mooi evenement. Als jij je SV Advendo Clubcard maar gebruikt, dan weten wij zeker dat het goedkomt.

 

ClubCard aanvragen

SV Advendo ClubCard aanvragen

Zo werkt het 

Met je SV Advendo ClubCard krijg je toegang tot het uitgebreide voordeelnetwerk van de ClubCard. Het is jouw persoonlijke kortingspas en dè manier om SV Advendo te steunen. Bij elke aankoop die je doet wordt het kortingsbedrag bijgeschreven op jouw ClubCard. De helft hiervan gaat naar SV Advendo, de andere helft krijg jij bijgeschreven op je persoonlijke SV Advendo ClubCard rekening.

Je kunt vervolgens zelf kiezen wat je met die opgespaarde punten doet. Je kunt in de winkel ermee betalen, je kunt het overboeken naar je vereniging. Je kunt bijvoorbeeld ook gemakkelijk je vereniging extra sponsoren door extra spaarpunten bij te boeken. Er zijn heel veel mogelijkheden.

Hoeveel is een spaarpunt waard?

1 spaarpunt is gelijk aan 1 eurocent. Een simpel voorbeeld: Als jij een aankoop doet ter waarde van €10,- met 20% korting, dan krijg je 100 spaarpunten bijgeschreven. De andere 100 spaarpunten gaan naar je vereniging.

Hoe ontvangt SV Advendo het geld?

Wanneer jij een aankoop doet wordt automatisch de helft van de korting overgeheveld naar de spaarrekening van SV Advendo. Aan het einde van elke maand wordt het saldo overgemaakt naar SV Advendo.

Wat kan ik doen met de SV Advendo ClubCard spaarpunten?

Als je voldoende saldo op je ClubCard hebt staan, kun je ermee betalen bij deelnemende winkels en bedrijven en mogelijk in de kantine van je club. Het bedrag wordt afgeboekt van je spaarsaldo.

Al dit moois moet iets kosten.. Toch?

Nee hoor! Als SV Advendo lid is de ClubCard voor jou geheel gratis. Als je de SV Advendo ClubCard aanvraagt zonder deze oorspronkelijk van SV Advendo ontvangen te hebben of je vraagt een vervangende kaart aan kost je dit eenmalig 5,- euro.

Moet ik lid zijn van SV Advendo om gebruik te mogen maken van de kaart?

Je hoeft geen lid te zijn van de vereniging. Je kunt prima een SV Advendo ClubCard aanvragen. Het principe blijft wel hetzelfde, je steunt dan SV Advendo voor de helft van je opgedane korting.

Ik kan met mijn ClubCard ook bij webshops kopen. Hoe werkt dat?

Je kan met je ClubCard inderdaad bij meer dan 2500 webshops met voordeel kopen. Om dit voordeel te ontvangen moet je wel ingelogd zijn. Voor meer informatie klik hier.

Hoe zie ik mijn transacties en saldo in?

Door heel simpel in te loggen op deze website. Je komt dan automatisch terecht op jouw persoonlijke pagina.

Pas stuk of verloren?

Klik hier om eenvoudig een nieuwe aan te vragen.

Nog meer vragen?

Als pashouder kun je inloggen en vind je een pagina toegewijd aan support. Daar helpen we je graag met al je vragen.

Nu korting bij online shops!

Klik hier voor voordeel bij 2500 webshops!

Webwinkels

Klik hier voor uileg over online shoppen met de ClubCard!

Blijf op de hoogte

 

LIKE ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, voordelen en acties van de ClubCard! Facebook

SV Advendo ClubCard aanvragen!

Advendo ClubCard aanvragen

Tip een vriend(in)!

 

Wist je dat niet alleen leden van SV Advendo een SV Advendo ClubCard kunnen aanvragen? Laat anderen ook profiteren van de dagelijkse voordelen van de SV Advendo ClubCard en vertel het door!

Vertel het door.

Aanmelden SV Advendo ClubMail!

Klik voor de voorwaarden

Archief nieuwsbrieven


SV Advendo

Klik hier voor een overzicht van alle verzonden nieuwsbrieven!

SV Advendo website


SV Advendo

Klik hier om naar de website van je club te gaan!