Inloggen mijn De Muda's Fancard

Fancard

De De Muda's Fancard, dé kaart voor de bewuste shopper en de sportliefhebber!

De De Muda's Fancard wordt mogelijk gemaakt door GROUPCARD BV. Zij zetten zich in voor sportverenigingen door het gehele land en dragen elke club, vereniging en sport een warm hart toe. Met meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van verenigingen is dit een uitermate geschikte partij om de De Muda's Fancard te verzorgen. Zodoende is er nu de De Muda's Fancard, de kaart waarmee het mogelijk wordt dat jij als De Muda's fan met korting je boodschappen kan doen en tegelijkertijd De Muda's extra steunt! Omdat we met een landelijke partij samenwerken, is jouw De Muda's Fancard geldig door het hele land. Hier kun je alle winkels vinden waar je Fancard geldig is

Je winkelt goedkoper en De Muda's hebben extra sponsorinkomsten. Als jij je De Muda's Fancard maar gebruikt, dan weten wij zeker dat het goedkomt.

 

Fancard aanvragen

De Muda's FanCard aanvragen

Zo werkt het 

Met je De Muda's Fancard krijg je toegang tot het uitgebreide voordeelnetwerk van de Fancard. Het is jouw persoonlijke kortingspas en dè manier om De Muda's te steunen. Bij elke aankoop die je doet wordt het kortingsbedrag bijgeschreven op jouw Fancard. De helft hiervan gaat naar De Muda's, de andere helft krijg jij bijgeschreven op je persoonlijke De Muda's Fancard rekening.

Je kunt vervolgens zelf kiezen wat je met die opgespaarde punten doet. Je kunt in de winkel ermee betalen, je kunt het overboeken naar een vriend(in) of naar De Muda's als extra sponsoring. Er zijn heel veel mogelijkheden.

Hoeveel is een spaarpunt waard?

1 spaarpunt is gelijk aan 1 eurocent. Een simpel voorbeeld: Als jij een aankoop doet ter waarde van €10,- met 20% korting, dan krijg je 100 spaarpunten bijgeschreven. De andere 100 spaarpunten gaan naar De Muda's.

Hoe ontvangen de Muda's het geld?

Wanneer jij een aankoop doet wordt automatisch de helft van de korting overgeheveld naar de spaarrekening van De Muda's. Aan het einde van elke maand wordt het saldo overgemaakt naar De Muda's.

Wat kan ik doen met de De Muda's Fancard spaarpunten?

Als je voldoende saldo op je Fancard hebt staan, kun je ermee betalen bij deelnemende winkels en bedrijven. Het bedrag wordt afgeboekt van je spaarsaldo.

Al dit moois moet iets kosten.. Toch?

Je betaalt per kalenderjaar (minimaal) € 29,95 en kunt daarna direct en onbeperkt profiteren van alle voordelen en kortingen met de De Muda's Fancard. Met deze (minimaal) € 29,95 steun je meteen De Muda's bij het verwezenlijken van haar sportieve ambities!

Moet ik lid zijn van de fanclub om gebruik te mogen maken van de kaart?

Je hoeft geen lid te zijn van een fanclub of vereniging. Je kunt altijd een De Muda's Fancard aanvragen. Het principe blijft wel hetzelfde, je steunt dan De Muda's voor de helft van je opgedane korting.

Ik kan met mijn Fancard ook bij webshops kopen. Hoe werkt dat?

Je kan met je Fancard inderdaad bij meer dan 2500 webshops met voordeel kopen. Om dit voordeel te ontvangen moet je wel ingelogd zijn. Voor meer informatie klik hier.

Hoe zie ik mijn transacties en saldo in?

Door heel simpel in te loggen op deze website. Je komt dan automatisch terecht op jouw persoonlijke pagina.

Pas stuk of verloren?

Klik hier om eenvoudig een nieuwe aan te vragen.

Nog meer vragen?

Als pashouder kun je inloggen en vind je een pagina toegewijd aan support. Daar helpen we je graag met al je vragen.

Mogelijk gemaakt door

 

Nu korting bij online shops!

Klik hier voor voordeel bij 2500 webshops!

Webwinkels

Klik hier voor uileg over online shoppen met de FanCard!

Fancard aanvragen

De Muda's FanCard aanvragen

Tip een vriend(in)!

Hoe meer Fans we hebben, des te meer mogelijkheden wij hebben om onze dromen na te jagen. Vertel het door aan je familie, vrienden en vriendinnen!

Vertel het door!

Aanmelden Fanmail!

Klik voor de voorwaarden

Archief nieuwsbrieven


De Muda's

Klik hier voor een overzicht van alle verzonden nieuwsbrieven!

Website De Muda's

De Muda's website
Klik hier
om naar de website van De Muda's te gaan!