Inloggen Stiperfan

Stiperfan; het spaarprogramma voor verenigingen, scholen en goede doelen!
Stiperfan is bedoeld ter ondersteuning van het welzijn en de welvaart van ‘ieder kind in Nederland die wel wat extra’s kan gebruiken’. Het grote doel van Stiperfan is een bijdrage te leveren aan de bestrijding van de vaak verborgen lokale armoede in Nederland.

Stiperfan vindt dat ieder kind moet kunnen sporten, ieder kind op schoolreis moet kunnen gaan en ieder kind zorgeloos en volop moet kunnen genieten. Kortom; ieder kind gewoon kind moet kunnen zijn!

Met Stiperfan spaar je voor verenigingen, scholen en goede doelen bij meer dan 2.500 webshops.

Inwoners van dorpen en steden, leden van verenigingen, leerlingen van scholen, donateurs van goede doelen en hun familie, vrienden, kennissen en iedereen die een bijdrage wil leveren, kan met Stiperfan meedoen.

Het principe van Stiperfan is simpel en doeltreffend: bij alle aankopen bij meer dan 2.500 webshops die via deze site worden gedaan, spaar je automatisch voor de vereniging, school of goede doel van je keuze. Mits deze aan Stiperfan meedoet natuurlijk!

De deelnemende webshops geven korting in de vorm van spaarpunten, die in geld aan de verenigingen, scholen en goede doelen worden uitbetaald. Het werkt als volgt:Deelname aan Stiperfan is voor iedereen gratis en levert een directe en vrij te besteden financiële bijdrage aan de verenigingen, scholen en goede doelen. Klik hier om te bekijken waar je met Stiperfan van voordeel kunt profiteren.

Ook meedoen?!

Stiperfan is bedoeld voor alle verenigingen, scholen en goede doelen die wel ‘wat extra’s kunnen gebruiken’. Deelname is voor elke vereniging, school of lokaal goed doel gratis mogelijk en is voor een instantie een goede manier om extra, naar eigen inzicht te besteden, inkomsten te krijgen. Het enige wat wij een vereniging, school of goede doel vragen is het met hun achterban te communiceren, zodat iedereen van de mogelijkheid weet en er maximaal wordt gespaard.

Bekijk deze site voor meer informatie over Stiperfan, de al deelnemende verenigingen, scholen en goede doelen, de aangesloten webshops en alle voordelen van deelname. Neem bij vragen of voor aanmelding van je vereniging, school of goede doel contact op via het contactformulier of per e-mail via stiperfan@mwmc.nl.

Stiperfancard aanvragen!

StiperfanCard aanvragen

Voordeel bij online shops!

Klik hier voor voordeel bij 2500 webshops!

Webwinkels

Klik hier voor uileg over online shoppen met de ClubCard!

Blijf op de hoogte via facebook

 

Like ons op facebook en blijf op de hoogte van nieuws, acties en voordeel van Stiperfan! Facebook

Tip een vriend(in)!


Tip je vrienden over Stiperfan en laat ook hen profiteren en de instantie van hun keuze steunen!