Wordt de pagina niet goed weergegeven?
Klik hier voor de webversie!

Beste ,

Zoals de meesten weten is door het vertrek van tennisleraar Louis van Rijn op Health & Sports Club Aalsmeer een leegte ontstaan met betrekking tot het aanbod van tennisles op het park.

Naar aanleiding van het enthousiasme vanuit de clinic tijdens het BDO Watertorentoernooi is contact ontstaan met David Pel. Hij gaat vanaf januari tot april 2015 op proef tennisles geven op de banen van Health & Sports Club Aalsmeer en TV Tennis2Tennis. David is geen gediplomeerd tennisleraar, maar heeft wel veel ervaring op het gebied van tennis en tennisles geven.

Profiel David
David PelMijn naam is David Pel (23 jaar), ik ben ex-professioneel tennisser, met vijf jaar ervaring in het internationale professionele circuit en het tennisles geven aan mensen van verschillende tennisniveaus. Met mijn knowhow op tennisgebied, mijn gedrevenheid vanuit de topsport en het plezier dat ik mijn leerlingen kan bieden, ben ik in staat om mensen op een enthousiaste manier beter te leren tennissen. Mijn sterke punten zijn het verbeteren van de techniek en het wedstrijdtennis.

Hoogste notering wereldranglijst single/dubbel: 1060/633
Hoogste notering nationaal single/dubbel: 23/17
Leeftijd begonnen met tennis: 4 jaar

De lessen worden gegeven aan alle niveaus en aan leden en niet-leden van T2T. Je kunt je individueel opgeven of zelf een groep formeren. Indien de vraag groter is dan het aanbod, hebben de leden van T2T voorrang op de niet-leden.

Bekijk hier de tarievenlijst en de beschikbare lestijden. <klik hier>

Je kunt je aanmelden bij David Pel. Zijn e-mailadres is: davidpel77@hotmail.com met een cc naar: info@tennis2tennis.nl. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je hem uiteraard ook bellen op nummer: 06-52698541.

Met sportieve groet,

Het bestuur T2T

t2t-horizontal-line.png

Wil je je desondanks toch afmelden voor de Tennis2Tennis Nieuwsbrief? Klik dan hier.
Wil je weten wat je spaarsaldo is of waar je de Tennis2Tennis Clubcard kunt gebruiken? Klik dan hier.
Wil je naar de website van Tennis2Tennis? Klik dan hier.

TV Tennis2Tennis
T: +31 (0)297 32 99 70 | W: www.tennis2tennis.nl
Beethovenlaan 114 | 1431 WZ Aalsmeer