Illustratie Deventer
Nieuws

GROUPCARD, Gemeente Deventer en Deventer Doet introduceren Deventer Doet Pas

Deventer Doet Pas, dé lokale pas die er toe doet.

In samenwerking met de Gemeente Deventer, MKB Deventer, Steunpunt Mantelzorg van Carinova en de grootste vrijwilligers vereniging van Nederland Deventer Doet introduceert GROUPCARD vanaf deze zomer de Deventer Doet Pas. Een lokale pas die er echt toe doet. Want met de Deventer Doet Pas worden én lokale ondernemers gesteund én vrijwilligers in Deventer gewaardeerd én heeft Deventer haar eigen lokale cadeaukaart.

De Mantelzorgpas Deventer

GROUPCARD werkt al een aantal jaar samen met de Gemeente Deventer voor de Mantelzorgpas. Als waardering voor de inzet van mantelzorgers in Deventer, heeft GROUPCARD in samenwerking met de Gemeente Deventer deze pas in Deventer ontwikkelt. De mantelzorger levert onvoorwaardelijke hulp en ondersteuning en maakt zodoende een groot verschil in iemands leven. Het verzorgen van naaste(n) komt er vaak zomaar bij, naast de verantwoordelijkheden die diegene heeft naar werk, partner of kinderen. Gemeente Deventer ondersteunt de Deventer mantelzorger en doet dit op vele manieren, zoals met de Mantelzorgpas in Deventer.

De Deventer Doet Pas

De Deventer Doet Pas gaat de Mantelzorgpas vervangen. Het goede en interessante van de Deventer Doet Pas is dat deze Pas voor alle inwoners van Deventer geschikt is. In samenwerking met MKB Deventer is een netwerk van lokale ondernemers betrokken en geeft korting aan inwoners en bezoeker van Deventer met de Deventer Doet pas. Ook kunnen mantelzorgers en overige vrijwilligers op het nieuwe platform hun extra waardering krijgen, naast de extra korting die de aangesloten lokale ondernemers hun biedt als zij bij deze winkels en horecagelegenheden komen shoppen en eten en drinken.

Een mooi voorbeeld van lokale verbinding tussen meerdere lokale partijen met alleen maar win-win-win.

Ook interesse om een win-win-win in jouw lokale gemeenschap? Wij nodigen je graag uit voor een kopje koffie.

GROUPCARD BV
John Keunen
088-5387088
[email protected]