Hoe sponsor ik een evenement in coronatijd?

Haringrock en Groupcard ontwikkelen een alternatieve manier om sponsorinkomsten te verzamelen.

Haringrock

Vanaf 1 december 2021 lanceert Haringrock in samenwerking met Groupcard de Supportpas. Door de lancering van de Supportpas kan Haringrock na twee zware jaren eindelijk weer het oudste kustfestival van Nederland en het Oud & Nieuw-evenement organiseren.

 

Haringrock is een festival door en voor Katwijkers georganiseerd. Er is veel sponsoring nodig bij het organiseren van een gratis festival. Doordat veel ondernemers het ook zwaar hebben, kan Haringrock hier geen beroep op doen. Er is geen sponsorbijdrage, registratieplicht en er kan geen beroep gedaan worden op het garantiefonds van de overheid. Dat maakt het niet makkelijk om een gratis festival te organiseren. Als een alternatief op de sponsoren is de Supportpas gelanceerd.

 

Met de Supportpas kunnen bezoekers van Haringrock het evenement steunen. Supporters krijgen hier natuurlijk veel voordelen voor terug. Zo krijgen supporters met de Supportpas kortingen bij verschillende lokale ondernemers. De Supportpas zorgt er ook voor dat je voorrang krijgt op de gratis toegangskaart en dat je op vertoon van de pas tijdens het evenement op 31 december exclusief toegang krijgt om vooraan bij het podium te komen. Voor € 50 kan er een jaarlang gebruik gemaakt worden van de voordelen die de supportpas biedt.

 

Naast de supportpas komt er ook nog de Haringrock voordeelpas en businesspas. De Voordeelpas (€ 20) biedt kortingen bij de verschillende lokale ondernemers, maar geen voorrang op gratis toegangskaarten. De Businesspas (€ 300) geeft sponsoren via de VIP-ingang toegang tot de businesslounge met gratis consumpties. Bovendien wordt hun bedrijf op LED-schermen gepromoot.

 

Op de website www.haringrock.nl vind je meer informatie over Haringrock.