Zin in Zevenaar Cadeaukaart gelanceerd met Koningin Maxima

Een unieke samenwerking tussen Groupcard, Ondernemend Zevenaar en Méér Muziek in de Klas Lokaal De Liemers heeft geleid tot de Zin in Zevenaar Cadeaukaart.

Loyaliteitspas-Meer-Muziek-Cultuur-Oost-Setvexy-credit

Gelders spaarsysteem inspiratiebron voor de rest van Nederland

Lokaal shoppen heeft Zin in Zevenaar. Want de Zin in Zevenaar Cadeaukaart kun je besteden bij de lokale ondernemers in Zevenaar en daarmee spaar je voor Méér Muziek in de Klas van de basisscholen in De Liemers.

 

Met de nieuwe Zin in Zevenaar Cadeaukaart dragen consumenten bij elke aankoop die ze doen in de Zevenaarse centrumwinkels bij aan muziekonderwijs voor de basisschoolkinderen in de regio. Winkeliers dragen namelijk een percentage van de waarde van de cadeaukaart af aan Méér Muziek in de Klas Lokaal de Liemers. Dit is een financiële stimulans om ook het bedrijfsleven te betrekken bij het muziekonderwijs in de regio.

Cadeaukaart-ZiZ-300x194-1

Méér Muziek in de Klas heeft als doel basisschoolleerlingen structureel muzieklessen te laten volgen onder schooltijd. Muziek bevordert de sociaal-emotionele ontwikkeling en de ontwikkeling van het brein en is juist in de basisschoolleeftijd van groot belang.

 

Erevoorzitter Koningin Maxima van Méér Muziek in de Klas heeft 18 juni 2020 als eerste de Zin in Zevenaar Cadeaukaart ontvangen.

 

Donderdag 18 juni 2020 is tijdens de online meeting rondom muziekonderwijs in Gelderland en Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) de Zin in Zevenaar-cadeaukaart in de spotlights gezet. Deze cadeaukaart waarmee wordt gespaard voor meer muziekonderwijs op de basisscholen is ontstaan door een bijzondere samenwerking van bedrijfsleven in Zevenaar, GROUPCARD, Liemers Kunstwerk en Méér Muziek in de Klas Lokaal De Liemers. Erevoorzitter Koningin Máxima was online aanwezig om met verschillende betrokkenen en specialisten in gesprek te gaan over muziekonderwijs en de mooie initiatieven in Gelderland.

 

Vanaf 16.00 uur staat de uitzending online!

Hoe is deze unieke samenwerking tot stand gekomen?

Bert Frölich, directeur van Kunstwerk! en tevens ambassadeur voor Méér Muziek in de Klas Lokaal de Liemers is al ruim 3 jaar bezig met het vinden van een nieuwe geldstroom. Samen met John Keunen van Groupcard hebben zij uitgedacht hoe zij een vernieuwende geldstroom konden laten ontstaan door de verbinding te zoeken met de lokale ondernemers. Met deze unieke samenwerking worden de lokale ondernemers geholpen met extra omzet, een marketinginstrument en een online loyaliteit systeem. En gezamenlijk dragen ondernemers en consument bij aan structureel muziekonderwijs. De start van een bloeiende samenwerking met een win-win situatie voor alle partijen.

 

Heb jij ook interesse in een win-win situatie voor lokale partijen en/of behoefte aan een vernieuwende financiering of extra geldstroom? Of wil jij ook een samenwerking tussen het lokale bedrijfsleven en structureel muziekonderwijs of ander lokaal maatschappelijke doelstelling tot stand laten komen?

 

Wij helpen je graag! Wij hebben 10 jaar ervaring en al in 20 verschillende regio’s succesvolle verbindingen tussen lokale partijen tot stand gebracht met als resultaat het stimuleren van lokale bedrijfsleven en het steunen van maatschappelijke goede doelen.

 

Neem contact op met:

 

John Keunen
CEO

[email protected]
088-5387088