MeerPas-mijlpaal: 100 aangesloten ondernemers

De MeerPas viert een mijlpaal: de 100e aangesloten ondernemer bij de lokale cadeaukaart van de gemeente Haarlemmermeer is een feit. De eer viel te beurt aan Marc Bokhorst, eigenaar van Visspecialist Marc in Nieuw-Vennep en Mizumi Ramen Bar in Hoofddorp. Daarmee is hij niet alleen de 100e, maar ook de 101e deelnemende ondernemer. Birgit Cramer van den Bogaart, Centrummanager Nieuw-Vennep, was op donderdag 29 juni aanwezig om hem te feliciteren.

Visspecialist Marc-2

Lokale ondernemers zoals Marc zijn belangrijk voor de gemeenschap. Ze staan voor hun klanten klaar met mooie producten, advies en vriendelijke service. Ze zijn betrokken bij de buurt, bieden werkgelegenheid en sponsoren lokale evenementen en verenigingen. Kortom: ze maken het lokale leven leuk. Een lokale cadeaukaart zoals de MeerPas biedt een alternatief voor landelijke en online cadeaukaarten, en steunt daarmee de lokale ondernemers.

MeerPas groeit hard: goed nieuws voor consumenten en ondernemers

Het aanbod van de MeerPas is in een paar maanden tijd verdubbeld naar inmiddels ruim 100 deelnemers. De lokale cadeaukaart is daarmee een goede afspiegeling van de gemeente Haarlemmermeer, met een verscheidenheid aan winkels, restaurants en andere soorten ondernemingen verspreid over de verschillende dorpen en winkelcentra die Haarlemmermeer rijk is. Die diversiteit maakt de MeerPas nog interessanter als cadeau, zowel om te geven als om te krijgen.

 

Natuurlijk hebben ook de ondernemers zelf voordeel van de groeiende populariteit van de cadeaukaart. Zij kunnen rekenen op extra zichtbaarheid bij lokale consumenten en een potentiële toename van klanten en omzet. Met onder andere leuke winacties en tips en informatie op social media en de website stimuleert de MeerPas mensen om lokaal te kopen.

Ook meedoen?

Ben jij een ondernemer of vertegenwoordiger van een ondernemersvereniging of gemeente en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een lokale cadeaukaart? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons kantoor staat in Aalsmeer, maar we zijn in heel Nederland actief met onze cadeaukaarten en andere oplossingen. We vertellen je graag meer.