Gemeente Nunspeet krijgt eigen Nunspeet Kadopas

Op 1 september wordt de Nunspeet Kadopas gelanceerd. De lokale cadeaukaart is te besteden bij diverse ondernemers in de vier kernen van de gemeente Nunspeet.

Nunspeet Kadopas achtergrond groen

Op 1 september is het zover: dan wordt de Nunspeet Kadopas gelanceerd, een lokale cadeaukaart die te besteden is bij deelnemende ondernemers in de gemeente Nunspeet. Nunspeet uit de Kunst verzorgt de communicatie en afhandeling van praktische zaken rond de Nunspeet Kadopas. De organisatie werkt samen met Groupcard als beheerder van de lokale cadeaukaart.

 

Met de komst van deze pas gaat een lang gekoesterde wens van de Nunspeetse ondernemers in vervulling. Voor inwoners van Nunspeet is de pas een superleuk cadeau om te geven en om te krijgen: de cadeaukaart is op vele manieren in te wisselen, niet alleen bij winkels maar ook bij restaurants en voor diverse activiteiten. Tegelijkertijd steunen ze met de pas hun favoriete lokale ondernemers: een win-winsituatie voor klanten en ondernemers dus.

Koop lokaal in vier kernen

De introductie van de Nunspeet Kadopas wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Nunspeet, die op deze manier een impuls wil geven aan de lokale economie en het motto ‘koop lokaal’ wil steunen. De lokale ondernemers kunnen met hun extra omzet op hun beurt weer meer teruggeven aan de gemeenschap, bijvoorbeeld door evenementen en verenigingen in de buurt te sponsoren. Zo profiteert iedereen van de verhoogde lokale leefbaarheid.

 

De Nunspeet Kadopas is vanaf 1 september bij verschillende verkooppunten verkrijgbaar, waaronder VVV Nunspeet, VVV Elspeet en diverse winkels. Als koper bepaal je zelf het bedrag en als ontvanger heb je twee jaar de tijd om de pas te besteden. Emily Niebeek, Nunspeet Onderneemt Samen: “Met het ruime aanbod van winkels, horeca en activiteiten zal deze vast al eerder besteed worden.”

 

Het aanbod omvat ondernemers uit de vier kernen van de gemeente Nunspeet: Elspeet, Vierhouten, Hulshorst en Nunspeet. Op de website, www.nunspeetkadopas.nl, is de volledige lijst van acceptanten te vinden. Ondernemers die zich nog niet hebben aangemeld, vinden op dezelfde website alle informatie om dat alsnog te doen. Zij zullen profiteren van de extra bekendheid, klanten en omzet die de Nunspeet Kadopas oplevert.

Winactie Nunspeet Kadopas

Op vrijdag 1 september vindt de feestelijke lancering van de Nunspeet Kadopas plaats. Burgemeester Blom neemt dan het eerste exemplaar in ontvangst, waarna de verkoop officieel start. Deelnemende ondernemers zijn deze dag te herkennen aan ballonnen en promotiemateriaal bij de kassa.

 

Om de Nunspeet Kadopas een vliegende start te geven, is er ook een leuke winactie. Deelnemers kunnen een Nunspeet Kadopas ter waarde van 100 euro winnen door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief en te vertellen waarom zij de cadeaukaart graag willen winnen.