goede doelen ondersteunen

Lokaal de ondernemers en

Lokale cadeaukaart

Een cadeaukaart is leuk om te geven en te krijgen. We geven er jaarlijks met z’n allen vele miljoenen aan uit. Het is onze ambitie met een lokaal te verzilveren cadeaukaart lokale ondernemers en lokale doelen te ondersteunen. 

Wij ontwikkelen tailormade giftcards, spaarkaarten en loyalty programma’s waarmee we de kracht van de lokale omgeving ten volle benutten.

Veel gemeenten, instanties, sportverenigingen en bedrijven hebben onze verbindende factor al als succesformule ervaren.

Wist je dit?

Maar weet je ook dit?

Gratis kennissessie of intake

Met de lokaal te verzilveren cadeaukaart of kortingspas biedt Groupcard een uniek concept van verbinding. Een verbinding om samen in de eigen regio of woonplaats maatschappelijk te ondernemen, te beleven en lokale doelen te ondersteunen.

Meer weten? Geef je op voor een gratis intake of kennissessie.

Voorbeelden

De Lokale Cadeaukaart Barneveld

Cadeaukaart Barneveld

De gemeente Barneveld kent een unieke samenwerking tussen de gemeente, de winkeliersverenigingen, Welzijn Barneveld en Groupcard. Binnen 3 weken waren er al ruim 100 deelnemende lokale partners aangesloten. Op basis van aankopen door consumenten, bedrijven, gemeente en welzijn Barneveld is er dit jaar al zo’n € 350.000,- omzet behouden voor de lokale ondernemers.

Persoon houdt De Gooische Pas vast

De GooischePas

De GooischePas is een breed te besteden lokale cadeaukaart en biedt een mooi tegengeluid. Jaarlijks vloeit er € 255.000.000,- weg uit ’t Gooi en omstreken naar online bestedingen en landelijke cadeaukaarten. Met De GooischePas blijft het geld in ’t Gooi rond gaan tussen inwoners, lokale ondernemers en lokale verenigingen. Met De GooischePas steunt men inmiddels meer dan 75 lokale ondernemers én wordt er automatisch 2% gespaard voor lokale goede doelen. Zo draagt De GooischePas positief bij aan de lokale leefbaarheid.

Aanvragen kennissessie

Wat fijn dat je je inschrijft voor een kennissessie. Ik zie je graag binnenkort.

Met dank en een vriendelijke groet,

John Keunen

John Keunen - Groupcard