Lokale ondernemers geïnspireerd door webinar Lokaal Support

"Was erg interessant! Ik ben enthousiast. Zo’n win-win-winsituatie lijkt mij super om deel van uit te maken!" aldus Sandra Dodde van winkeliersvereniging De Hoge Meeren uit Veendam.

210608-Lokaal-Support_webinar_final

Deze week ging alweer de vierde van een reeks webinars ‘Vooruit zonder investeren’ van start. Tijdens deze webinars wordt er gesproken over mogelijkheden om lokale verbintenis te stimuleren en ervoor te zorgen dat lokaal geld lokaal blijft. Lokale ondernemers zijn een belangrijk onderdeel om de economie en gemeenschap in stand te houden. Ook zorgen lokale ondernemers voor een mooiere en leukere leefomgeving.

Lokaal Support nieuw alternatief

Helaas wordt er al jaren steeds minder geld lokaal besteed. Dit wordt veroorzaakt door een grote groei in webshops, landelijke cadeaukaarten en de coronacrisis. John Keunen weet als geen ander dat dit anders kan en heeft vanuit daar Lokaal Support opgezet. Lokaal Support helpt lokale ondernemers om lokaal geld in de lokale omgeving te behouden. Lokaal Support doet dit door een alternatief op de landelijke en online cadeaukaarten te bieden: de lokale cadeaukaart. De lokale cadeaukaart is lokaal te koop en alleen bij de lokale ondernemers/winkels te besteden. Voordelen van een lokale cadeaukaart zijn verder dat de kaart breed inwisselbaar is en een lage afdracht voor de ondernemers kent.

Ook voor jouw regio, gemeente of winkelcentrum?

Wil je ook zorgen dat er meer geld lokaal besteed wordt? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw winkelcentrum, gemeente of regio.

 

Schrijf je in voor een webinar of neem direct contact op via [email protected]. Bellen kan natuurlijk ook 06- 538 70 198 of 088- 538 7088.