Lokale ondernemers omarmen initiatief Cadeaubon Woerden

Vestingstad Woerden heeft een eigen cadeaukaart. Met de enige echte Woerdense cadeaukaart kunnen consumenten lekker winkelen, eten en drinken en tegelijkertijd hun favoriete lokale ondernemers steunen.

cadeaukaart-woerden-nieuwe-partners

De BIZ Vereniging Stadshart Woerden en gemeente Woerden zijn enorm enthousiast over de lokale cadeaukaart. Er zijn onlangs weer tien nieuwe ondernemers aangesloten. Inmiddels zijn er in totaal al bijna 60 aangesloten ondernemers in de gemeente Woerden. De ondernemers van Woerden kwamen op het idee van de cadeaukaart via de BIZ Vereniging. Met de pas willen zij de lokale leefbaarheid omarmen en stimuleren. Ook zijn er binnen de gemeente hierdoor weer bruisende, aantrekkelijke winkelstraten en een meer sociale en loyale omgeving.

 

Hoe meer ondernemers zich aansluiten, hoe leuker en interessanter lokaal shoppen wordt. De consumenten ofwel inwoners van Woerden kunnen bij meer lokale ondernemers terecht, waardoor ze een ruimere keuze hebben. Doordat consumenten meer lokaal gaan besteden, zullen de partners profiteren van meer klantloyaliteit, hun omzet behouden en kunnen zij goede doelen ondersteunen. Door het steunen ontstaat er meer verbinding tussen de lokale ondernemer en de maatschappelijke doelen.