Introductie Sport&Cultuurkaart Amstelveen
Nieuws

Muzikale introductie Sport & Cultuurkaart op Amstelveen College

Op het Amstelveen College was afgelopen vrijdag de aula tijdens de grote pauze de place-to-be. De ruimte werd dit keer niet gevuld met door hoofdtelefoons en oortjes geïsoleerde tieners of in smartphones verzonken blikken… nee, alle aandacht was nu gericht op een medeleerling. Een beginnend dj, die voor de volle zaal een set van 20 minuten mocht draaien op het daar aanwezige podium ter ere van de lancering van de Sport & Cultuurkaart.

Het Amstelveen College is de eerste middelbare school waar de Sport & Cultuurkaart voor scholieren tussen 13-18 jaar is uitgereikt. Al eerder is deze uitgereikt aan alle basisscholieren in Amstelveen. Met de Sport & Cultuurkaart kunnen jongeren meedoen aan meer dan 35 verschillende activiteiten op het gebied van Sport & Cultuur. En niet omdat het moet, maar omdat het kan. Met de Sport & Cultuurkaart bepalen de tieners namelijk zelf met wie en wanneer ze aan een activiteit meedoen. Of ze de kaart slechts één keer per week of het liefst elke dag willen gebruiken, het kan, de Sport & Cultuurkaart staat voor vrijheid, voor ontdekken waar jouw passie ligt en daar staat geen rem op.

Ook de schrijvende pers en RTV Amstelveen waren afgekomen op het event in de bekende school. Begin december wordt de Sport & Cultuurkaart ook uitgedeeld op andere middelbare scholen in Amstelveen. De Sport & Cultuurkaart is een initiatief van Sportbedrijf Amstelveen in samenwerking met GROUPCARD BV. Meer weten over de Sport & Cultuurkaart? Kijk dan op: sportencultuuramstelveen.nl