Oplossingen

Het passysteem van Groupcard is multifunctioneel inzetbaar. Bekijk hier verschillende oplossingen waarmee we ruime ervaring hebben. Twijfel je of er een passende oplossing voor jouw situatie tussen zit? Maatwerk is altijd mogelijk. We bespreken graag hoe we je kunnen helpen.

9 november 2023
Gemeenten

Meedoen Activatie Platform

Maak meedoen mogelijk voor iedereen. Het Meedoen Activatie Platform bevordert en vereenvoudigt deelname aan sportieve, culturele en ontwikkelingsactiviteiten.

1 mei 2023
Gemeenten

Stadspas

Zet de voorzieningen in de eigen regio op de kaart, voor specifieke doelgroepen of alle inwoners en bezoekers. Met een stadspas kunnen ze meer beleven in de buurt.

5 april 2023
Evenementenorganisaties

Lokale cadeaukaart

Geef de lokale economie een boost. De cadeaukaart vergroot de zichtbaarheid van lokale ondernemers, stimuleert loyaliteit en draagt bij aan de leefbaarheid van de regio.

4 april 2023
Gemeenten

Duurzame cadeaukaart

Een stad of dorp verduurzamen? Help inwoners om energie te besparen in hun eigen huis met budget voor de aanschaf van energiezuinige apparaten en materialen.

3 april 2023
Gemeenten

Mantelzorgwaardering

Mantelzorgers maken een groot verschil in het leven van een ander. Geef ze een complimentje met een pas waarop winkeltegoed, kortingen of andere voordelen staan.

2 april 2023
Evenementenorganisaties

Kerstcadeau

Wil je je waardering voor medewerkers of relaties laten zien met een kerst- of eindejaarsgeschenk? Een cadeaukaart die naar wens te besteden is, valt altijd in de smaak.

28 maart 2023
Gemeenten

Minimaregelingen

Gebruik een cadeau- of kortingskaart om inwoners met een lager inkomen tegemoet te komen. Het passysteem is multifunctioneel en makkelijk voor inwoners en de gemeente.

21 maart 2023
Gemeenten

Respijtzorg

Respijtzorg is belangrijk om mantelzorgers te ontlasten. Het mag dus geen gedoe zijn. Ons passysteem combineert voorzieningen voor vervangende zorg met een urenregistratie.