Mensen en organisaties

verbinden

De verbindende factor

Bij Groupcard geloven wij in de kracht van de lokale gemeenschap, de directe wereld om je heen. ‘Lokaal betrokken’ zit in ons dna, en we zijn dan ook al meer dan 10 jaar de verbindende factor die inwoners, overheidsinstanties, ondernemers en de lokale samenleving bij elkaar brengt.

Illustratie werking cadeaukaart

Vanuit onze missie verbinden wij met de cadeaukaarten van Groupcard lokale partijen zoals ondernemers, verenigingen, consumenten, bedrijven, media, gemeenten of andere overheidsinstanties met elkaar. Altijd met het doel lokaal besteden leuker en interessanter te maken en een vernieuwende financieringsstroom voor maatschappelijke lokale goede doelen te realiseren.

Het verhaal achter Groupcard van oprichter John Keunen over lokale verbindingen geeft je meer inzicht in onze missie.

Deze lokale verbindingen vertalen we naar een passysteem met diverse mogelijkheden en functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld: lokale cadeaukaart, spaarpas voor een goed doel, spaarsysteem voor bedrijven of een loyaliteitsprogramma.

Wij verlenen ondersteuning aan (sport)verenigingen en instanties op het gebied van loyalty, sponsoring, marketing en communicatie.

Entree Groupcard

Lokaal en lokale ondernemers zijn belangrijk

Lokaal is:

Lokale ondernemers

Lokale ondernemers

 

Onze visie laat zich het best vertalen in onderstaande illustratie.

Illustratie uitleg nut lokale cadeaukaart

Ontzorgen

Een enthousiast en gedreven team verzorgt de technische implementatie van de loyaltyprogramma’s, de marketing en communicatie en bouw en onderhoud van de websites. Het is daarbij het streven met onze producten en diensten onze klanten en partners zo veel mogelijk (administratief) werk uit handen te nemen.

Ook leggen wij de verbinding met lokale en landelijke partners en zorgen voor een resultaatgericht en meetbaar samenwerkingsverband tussen alle partijen. Deze vorm van dienstverlening passen wij toe bij gemeenten, ondernemers, topsporters (Fanfunding), sportbedrijven, stichtingen, studenten en goede doelen.