Lokaal

waarderen en ontzorgen

Waardering voor mantelzorgers

In samenwerking met gemeenten en de landelijke vereniging van mantelzorgers Mezzo, ontwikkelden wij de Mantelzorgpas. Deze waarderingspas vindt haar kracht binnen de lokale gemeenschap en biedt de gemeente(ambtenaar) totale ontzorging.

Hoe werkt het?

Gratis kennissessie of intake

Met de lokaal te verzilveren cadeaukaart of kortingspas biedt Groupcard een uniek concept van verbinding om samen in de eigen regio of woonplaats maatschappelijk te ondernemen, te beleven en lokale doelen te ondersteunen.

Meer weten? Geef je op voor een gratis intake of kennissessie.

Voorbeelden

Introductie mantelzorgpas Noordwijk

Mantelzorgpas Noordwijk

De gemeente Noordwijk heeft voor de Mantelzorgpas Noordwijk gekozen als waarderingsmiddel voor de eigen mantelzorgers. In samenwerking met lokale winkeliers en voorzieningen, ontvangt de Noordwijkse mantelzorger voordeel bij aankopen of ontvangt leuke extra’s. 


Dé Deventer doet pas illustratie

De Deventer Doet Pas

De Gemeente Deventer, MKB Deventer, Steunpunt Mantelzorg van Carinova en de grootste vrijwilligers vereniging van Nederland Deventer Doet hebben de Deventer Doet Pas geïntroduceerd. Met de Deventer Doet Pas dat begon als mantelzorgpas worden én lokale ondernemers gesteund én de mantelzorger en vrijwilligers in Deventer gewaardeerd én heeft Deventer haar eigen lokale cadeaukaart.

Aanvragen kennissessie

Wat fijn dat je je inschrijft voor een kennissessie. Ik zie je graag binnenkort.

Met dank en een vriendelijke groet,

John Keunen

John Keunen - Groupcard