De duurzame cadeaukaart

RREW-regeling

Met de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (voorheen RRE) biedt de overheid subsidie voor gemeenten om huurders en huiseigenaren energie te laten besparen in hun woning. Meer dan 300 gemeenten hebben hun aanvraag voor 2021 ingediend.

Eenvoudig verzilveren RREW-subsidie voor inwoners

Is uw gemeente nog opzoek naar een laagdrempelige uitvoering van de RREW? Met de lokale cadeaukaart van Groupcard komt de subsidie snel bij de betreffende huishoudens terecht, zodat zij hier eenvoudig gebruik van kunnen maken. Laagdrempelig voor de inwoners, goed voor de ondernemers én in het belang van jullie als gemeente. Win-win-win!

Hoe zou het kunnen werken?

  1. Het huishouden ontvangt per post de cadeaukaart met een unieke code
  2. Het huishouden activeert de cadeaukaart gemakkelijk online, telefonisch of door middel van een e-mail
  3. Na activatie is de subsidie direct als cadeaukaarttegoed te besteden
  4. De inwoner besteedt het bedrag op de cadeaukaart lokaal aan energiebesparende producten bij de aangesloten ondernemers
Stappenplan RREW

Waarom kiezen gemeenten voor deze aanpak?

Neem contact op

Geïnteresseerd in deze aanpak? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Succesverhalen

Duurzaam Woerden: 100% van alle cadeaukaarten geclaimd

Alle huishoudens in gemeente Woerden (22.000) die in aanmerking kwamen voor RRE zijn bereikt. Binnen 9 dagen waren alle duurzame cadeaukaarten geclaimd en binnen 2 maanden is 50% van het beschikbare budget gebruikt.

Jouw Huis Slimmer Utrecht: slim RREW idee

Energie én geld besparen met behulp van een cadeaukaart. Dat vindt de Gemeente Utrecht een mooi initiatief. De Jouw Huis Slimmer cadeaukaart is inmiddels te besteden bij bouwmarkten in Utrecht en de Energiebespaarshop.nl om energiebesparende producten te kopen.

Contactverzoek

De medewerkers van ons service team zijn dezelfde mensen die verantwoordelijk zijn voor de technische implementatie van de cadeaukaarten & loyaltyprogramma’s, de marketing & communicatie of de bouw & onderhoud van de websites. De lijnen zijn dus kort bij Groupcard. Wel zo prettig!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.