Lokaal

wat extra's doen

Waardering voor vrijwilligers

Vrijwilligers kunnen op nieuwe wijzen gewaardeerd worden. Je kan bijvoorbeeld voor vrijwilligers wat extra’s doen door gebruik te maken van cadeaukaarten.

Is er een budget voor dan zou er een cadeaukaart gegeven kunnen worden. Er kan per individu worden bepaald voor welke waarde. De vrijwilligerspas lijkt daarmee op de Mantelzorgpas.

Je zou zonder budget ook kunnen overwegen vrijwilligers een kortingspas te geven waarmee een vrijwilliger met korting bij winkels in de buurt aankopen kan doen. Ook een combinatie van deze twee op een en dezelfde pas is mogelijk.

Gratis kennissessie of intake

Met de lokaal te verzilveren cadeaukaart of kortingspas biedt GROUPCARD een uniek concept van verbinding om samen in de eigen regio of woonplaats maatschappelijk te ondernemen, te beleven en lokale doelen te ondersteunen.

Meer weten? Geef je op voor een gratis intake of kennissessie.

Voorbeeld

Dé Deventer doet pas illustratie

Deventer Doet

De Gemeente Deventer, MKB Deventer, Steunpunt Mantelzorg van Carinova en de grootste vrijwilligers vereniging van Nederland Deventer Doet hebben de Deventer Doet Pas geïntroduceerd. Met de Deventer Doet Pas dat begon als mantelzorgpas worden én lokale ondernemers gesteund én de mantelzorger én de vrijwilligers in Deventer gewaardeerd en heeft Deventer haar eigen lokale cadeaukaart.

Aanvragen kennissessie

Wat fijn dat je je inschrijft voor een kennissessie. Ik zie je graag binnenkort.

Met dank en een vriendelijke groet,

John Keunen

John Keunen - Groupcard