Meer lokale samenwerking in Haarlemmermeer

Een lokale cadeaukaart en een lokaal platform met nieuws en tips zetten beide de Haarlemmermeerse ondernemer centraal. En nu maken zij zich samen sterk voor de lokale ondernemers.

MeerPas x Liefs

Personeelstekorten, hoge energietarieven en inkoopkosten maken het leven van mkb-ondernemers er niet makkelijker op. Ze kunnen de gestegen kosten niet altijd (volledig) doorberekenen en dus komen winsten, investeringen en het vertrouwen in de toekomst onder druk te staan.

 

De helft van de brancheorganisaties ziet de economische situatie somber in. In een tijd waarin het steunen van lokale ondernemers belangrijker is dan ooit, hebben twee lokale initiatieven, de MeerPas en Liefs uit Haarlemmermeer, de handen ineengeslagen om samen nog meer lokaal te bereiken. Wat hen verbindt? Een passie voor de lokale ondernemers die Haarlemmermeer zo bijzonder maken.

MeerPas, lokaal cadeau met impact

De MeerPas is een cadeaukaart die inspeelt op de trend ‘steun lokaal’, een sympathiek alternatief voor de standaard landelijke en online cadeaukaarten. Het is een manier om iemand een authentieke lokale ervaring te geven en tegelijkertijd bij te dragen aan de lokale economie van de gemeente Haarlemmermeer. De meer dan 100 aangesloten lokale ondernemers profiteren van de extra omzet die lokaal wordt gehouden en maken Haarlemmermeer op hun beurt levendiger en aantrekkelijker.

Liefs uit Haarlemmermeer: al het leuks van de regio

Liefs uit Haarlemmermeer is dé bestemming voor alles wat de gemeente te bieden heeft. Het crossmediale concept bestaat uit een blog, een gratis magazine en een webshop, en heeft inmiddels een grote aanhang in de regio. Als je op zoek bent naar de beste tips, leuke activiteiten en lokaal nieuws, dan moet je bij Liefs uit Haarlemmermeer zijn. Het platform is een waardevolle bron van informatie voor zowel inwoners als bezoekers, en promoot de lokale cultuur, activiteiten en ondernemingen.

Meerwaarde voor MeerPas-deelnemers

De samenwerking tussen de MeerPas en Liefs uit Haarlemmermeer betekent nog meer voordeel voor aangesloten ondernemers. MeerPas-deelnemers profiteren van het mechanisme om lokaal geld vast te houden en rond te laten gaan in de regio Haarlemmermeer. Liefs uit Haarlemmermeer gaat het bereik van de MeerPas en haar deelnemers uitbreiden via het magazine en leuke blogs op de Liefs-website. Voor ondernemers die hun zichtbaarheid nog meer willen vergroten, biedt deze samenwerking aantrekkelijke exclusieve advertentiemogelijkheden.

 

Lokale samenwerking is de sleutel tot een bloeiende gemeenschap. Wil je meer weten over de MeerPas en de voordelen voor lokale ondernemers? Of heb je ook een idee voor een impactvolle samenwerking? Neem dan een kijkje op de website van de MeerPas. En vergeet niet om Liefs uit Haarlemmermeer te bezoeken voor de laatste nieuwtjes en lokale tips.