Succesvolle lokale

leefbaarheid verbeteraars

Deze gingen u voor

Cadeaukaart Duurzaam Woerden binnen 1 week uitverkocht!

Begonnen als lokale Cadeaubon Woerden pakte de Gemeente dit op en wordt het Groupcard Platform nu tevens ingezet voor RRE. Dit betekent complete ontzorging van de gemeente.

De volle 100% van alle huishoudens die in aanmerking kwamen voor RRE zijn bereikt (22.000). Binnen 9 dagen waren alle duurzame cadeaukaarten geclaimd (3.700). Binnen 2 maanden is 50% van het beschikbare budget gebruikt.

Succes cadeaukaart duurzaam Woerden
Foto: Rianne den Balvert
Online meeting rondom muziekonderwijs in Gelderland met Maxima

Zin in Zevenaar-cadeaukaart inspiratiebron voor rest van Nederland

Het meest opvallende is dat hier de cultuursector geïnvesteerd heeft in een instrument voor de lokale ondernemers; een lokale cadeaukaart. Vanuit de Muziekmatch heeft “Meer Muziek in de Klas De Liemers”  samen met Groupcard en Ondernemend Zevenaar de Cadeaukaart ” Zin in Zevenaar” uitgerold. Ook hier zo’n 40 deelnemende bedrijven en de Gemeente heeft voor verschillende doelgroepen de cadeaukaart gekocht. Daardoor is er in een paar maanden tijd € 100.000 omzet behouden voor de lokale ondernemers en tegelijkertijd € 2.000,= gesponsord aan “Meer Muziek in de Klas De Liemers”.

Noordwijk waardeert haar Mantelzorgers

De Gemeente Noordwijk maakt al 6 jaar gebruik van de diensten van Groupcard. Het Groupcard Platform wordt ook gebruikt door de gemeente voor mantelzorgwaardering en zorgpauze voor mantelzorgers. Op jaarbasis gaat er daardoor nu zo’n € 400.000,- extra omzet naar de lokale ondernemers. Nog dit jaar komt er een algemene Noordwijkpas die kan worden ingezet voor mantelzorg, minima, vrijwilligers en iedereen die in Noordwijk wil besteden.

Driehoeksbord Mantelzorgpas Noordwijk
De Lokale Cadeaukaart Barneveld

Barneveldse economie krijgt boost met lokale cadeaukaart

Een unieke samenwerking tussen de gemeente, de winkeliersverenigingen, Welzijn Barneveld en Groupcard. Binnen 3 weken waren er ruim 100 deelnemende lokale partners. Op basis van aankopen door consumenten, bedrijven, gemeente en welzijn Barneveld is het afgelopen jaar al zo’n € 350.000,- omzet behouden voor de lokale ondernemers.

Dé Deventer Doet Pas, dé lokale pas die er toe doet

Betalen, sparen en waardering mantelzorg tegelijk, dat doet dé Deventer Doet Pas. De waardering als mantelzorger stond altijd al op de Mantelzorgpas. Dé Deventer Doet Pas heeft deze pas vervangen. Het goede en interessante van dé Deventer Doet Pas is dat deze Pas nu voor alle inwoners van Deventer geschikt is.

Dé Deventer doet pas illustratie