Groupcard, gemeente Deventer en Deventer Doet introduceren Dé Deventer Doet Pas

Dé Deventer Doet Pas, de lokale pas die ertoe doet. In samenwerking met de gemeente Deventer, MKB Deventer, Steunpunt Mantelzorg van Carinova en de grootste vrijwilligersvereniging van Nederland Deventer Doet introduceert Groupcard vanaf deze zomer Dé Deventer Doet Pas. Een lokale pas die er echt toe doet. Want met Dé Deventer Doet Pas worden én lokale ondernemers gesteund én vrijwilligers in Deventer gewaardeerd én heeft Deventer haar eigen lokale cadeaukaart.

Deventer skyline

De Mantelzorgpas Deventer

Groupcard werkt al een aantal jaar samen met de gemeente Deventer voor de Mantelzorgpas. Als waardering voor de inzet van mantelzorgers in Deventer heeft Groupcard in samenwerking met de gemeente Deventer deze pas in Deventer ontwikkeld. De mantelzorger levert onvoorwaardelijke hulp en ondersteuning en maakt zodoende een groot verschil in iemands leven. Het verzorgen van naaste(n) komt er vaak zomaar bij, naast de verantwoordelijkheden die diegene heeft naar werk, partner of kinderen. De gemeente Deventer ondersteunt de Deventer mantelzorger en doet dit op vele manieren, zoals met de Mantelzorgpas in Deventer.

Dé Deventer Doet Pas

Dé Deventer Doet Pas gaat de Mantelzorgpas vervangen. Het goede en interessante van Dé Deventer Doet Pas is dat deze pas voor alle inwoners van Deventer geschikt is. In samenwerking met MKB Deventer is een netwerk van lokale ondernemers betrokken. Zij geven korting aan inwoners en bezoekers van Deventer met Dé Deventer Doet Pas. Ook kunnen mantelzorgers en overige vrijwilligers op het nieuwe platform hun extra waardering krijgen, naast de extra korting die ze bij de aangesloten lokale ondernemers krijgen als ze bij deze winkels en horecagelegenheden komen shoppen en eten en drinken.

DeDeventerDoet_mockup

Een mooi voorbeeld van lokale verbinding tussen meerdere lokale partijen met alleen maar win-win-win.

 

Ook interesse in een win-win-win in jouw lokale gemeenschap? We nodigen je graag uit voor een kopje koffie.

 

GROUPCARD
John Keunen
088-5387088
[email protected]