De GooischePas: ’t hoort in ’t Gooi

1 april 2020: de (versnelde) lancering van De GooischePas is een feit. En nee, dat is geen 1 aprilgrap.

GooischePas

De GooischePas is een lokaal initiatief van Groupcard in samenwerking met Stichting De GooischePas. Het doel is om op lokaal niveau betrokken partijen te laten samenwerken om het lokaal te besteden geld meer rond te laten gaan in plaats van dat het wegvloeit uit ’t Gooi en omstreken. Met De GooischePas wordt lokaal shoppen en consumeren leuker en interessanter gemaakt. Aan De GooischePas zit altijd sparen voor een goed doel gekoppeld. Op dit moment is het goede doel: zeg dank je wel tegen de Zorg Helden in ‘t Gooi.

Lokale betrokkenheid met De GooischePas

Goed Geven geeft Gebonden Geluk en Geld. Vanuit dit gedachtegoed verbinden wij ondernemers, verenigingen, consumenten, bedrijven en overheidsinstanties in ‘t Gooi en omstreken. Lokale betrokkenheid zit echt in het DNA van Groupcard. En met De GooischePas kunnen we juist in de huidige werkelijk onwerkelijke situatie van corona een belangrijke rol spelen in de verbinding van lokale partijen.

Werking-DGP-300x245-1

Het principe is simpel en mooi tegelijk: met De GooischePas zeg je dank je wel tegen Zorg Helden en je steunt de Lokale Helden, de lokale ondernemers. Want bezitters van De GooischePas gaan kopen bij lokale winkels en consumeren bij lokale horeca. Via De GooischePas wordt 2% van het bestede bedrag gespaard voor het goede doel: een dank je wel voor de Zorg Helden. Op hun beurt besteden de Zorg Helden, met De GooischePas, ook weer bij de Lokale Helden. Zo blijven lokale bestedingen rondgaan en komen ze steeds weer terecht bij de lokale ondernemers in ’t Gooi. En zo hoort ‘t.

Afbeelding van Allelokalehelden-300x194-1

Je koopt De GooischePas als cadeau voor een Zorg Held, als cadeau voor een ander of voor jezelf. Meer informatie vind je op: degooischepas.nl

Ook geïnteresseerd om ervoor te zorgen dat er meer lokaal besteed wordt? Neem contact op met ons op of stuur een berichtje naar John Keunen: [email protected].