Ondernemersverkiezing 2023-2024 Aalsmeer

Groupcard is genomineerd voor Ondernemer van het jaar in Aalsmeer en Kudelstaart, een initiatief van Nieuw Ondernemend Aalsmeer en de gemeente Aalsmeer.

Groepsfoto GC Jean_Haasbroek 10.17.43

Foto van Jean Haasbroek

 

Sinds 2011 organiseert ondernemersvereniging Nieuw Ondernemend Aalsmeer eens in de twee jaar de Verkiezing Ondernemer van het Jaar. Deze editie is Groupcard als een van de meer dan 4000 in de gemeente Aalsmeer gevestigde bedrijven genomineerd. Samen met vijf andere deelnemers maakten we in de categorie MKB Groot kans op de titel.

Voorronde Ondernemersverkiezing

Op 20 september vond de voorronde van de verkiezing plaats bij het Waterdrinker Green Trade Center in Aalsmeer. Een avond vol spanning en inspirerende pitches. Helaas is Groupcard niet door naar de volgende ronde, maar het was een mooie kans om te delen waar wij als Groupcard voor staan.

Publieksprijs

Het is nog niet helemaal voorbij! Groupcard maakt nog kans op de Publieksprijs. Tot 10 november kun je hier je stem uitbrengen. Tijdens de finaleavond op vrijdag 17 november wordt de prijs uitgereikt.

 

We willen iedereen bedanken voor de steun en aanmoediging en wensen de ondernemers die door zijn naar de finale heel veel succes.