Mantelzorgwaardering

Mantelzorgers zijn onmisbaar voor hun naasten en hebben daarmee een belangrijke rol in de samenleving. Een complimentje is op zijn plaats, ook al zien zij hun zorgtaken als vanzelfsprekend. Als gemeente geef je met een cadeaukaart op een leuke en lokale manier invulling aan de mantelzorgwaardering. Dat kan als uitbreiding van een lokale cadeaukaart of stadspas, of met de speciale Mantelzorg Cadeaukaart.

13

15+

gemeenten

3,9 mln

euro lokaal rond laten gaan

50.000+

mantelzorgers een steuntje in de rug gegeven

Mantelzorgwaardering met gemak geregeld

Mantelzorg is van onschatbare waarde. Daarom geven veel gemeenten mantelzorgers een financiële tegemoetkoming. Maar het kan nog een hele puzzel zijn om dit steuntje in de rug terecht te laten komen bij de juiste doelgroep. Helemaal als je er daarnaast voor wilt zorgen dat lokale gelden ook lokaal worden besteed. Groupcard schiet te hulp met een aanpak die sociaal en lokaal verbindt. Verras mantelzorgers met een cadeautje naar keuze en maak lokale ondernemers blij met extra omzet. Met de mantelzorgwaardering als tegoed op een lokaal te besteden pas realiseer je een win-winsituatie.

Alle voordelen op een rij

 • Boost voor de lokale economie

  Lokale ondernemers profiteren van extra omzet wanneer de mantelzorgwaardering wordt besteed.
 • Eén aanspreekpunt voor vragen

  Onze klantenservice is beschikbaar voor jouw vragen, die van aanbieders en die van pashouders.
 • Gebruiksvriendelijke omgeving

  We ontwikkelen intuïtieve en toegankelijke apps en websites om de mantelzorgpas te ondersteunen.
 • Ruim lokaal aanbod

  Samen met lokale ondernemers verrassen we pashouders met een mooi lokaal aanbod.
 • Tevreden gebruikers

  Met klanttevredenheidsonderzoeken verbeteren we onze dienstverlening continu.
 • Krachtige beveiliging

  We voeren diverse interne en externe testen uit om de veiligheid van onze systemen te waarborgen.
Afbeelding van mantelzorg cadeaukaart

Mantelzorg Cadeaukaart

Ongeveer 1 op de 3 personen van 16 jaar en ouder is mantelzorger. Mantelzorg is dus echt onmisbaar in de gemeenschap. De Mantelzorg Cadeaukaart is een mooie manier om erkenning te geven aan iedereen die zorgt voor een naaste. Met de Mantelzorg Cadeaukaart zorgen we samen goed voor elkaar.

Maak kennis met de Mantelzorg Cadeaukaart

Kies je eigen cadeau

Met de Mantelzorg Cadeaukaart verras en waardeer je mantelzorgers met een cadeautje naar keuze. De webshop heeft een ruim aanbod met cadeaus, activiteiten en zelfs de mogelijkheid om een donatie te doen aan een goed doel. Kortom: voor elk wat wils.

Waardering in vier stappen

De perfecte mantelzorgwaardering is zo geregeld. Bepaal hoeveel kaarten je wilt uitreiken en met welk budget. Kies een verpakking, ontvang je cadeaus en overhandig ze persoonlijk. Ontvangers loggen met hun unieke code in op de webshop om iets leuks uit te zoeken.

Met zorg gegeven

Maak het geefmoment nog bijzonderder met een van onze cadeauverpakkingen. Van stijlvolle envelop of giftbox tot digitale voucher: kies wat het beste past bij jouw organisatie en de ontvangers. Een persoonlijk bericht maakt het cadeautje helemaal af.

Het laatste nieuws over mantelzorgwaardering

Ons passysteem is zeer efficiënt en betrouwbaar om lokale regelingen uit te voeren, zoals de mantelzorgwaardering. In onze blogs lees je hoe diverse regio's de mantelzorgpas inzetten of combineren met een lokale cadeaukaart of stadspas.